Om Holstebro Tennis Klub

Holstebro Tennis & Padel er centralt beliggende i Holstebro og tilbyder tennis hele året igennem til spillere på alle niveauer og i alle aldersgrupper. Vi råder over 6 udendørsbaner og 2 indendørsbaner samt 2 nye udendørs padelbaner og tilbyder fleksible spilletider samt træning og mulighed for deltagelse i turneringer og stævner for både juniorer og seniorer.

Tilbyder

• 6 udendørsbaner
  • 2 indendørsbaner
  • 2 Padel baner
  • Slå-mur
  • Online Booking af baner
  • Stort klubhus
  • Ca. 200 medlemmer
  • Træning for alle medlemmer og niveauer fra begynder til elite
  • Tennisarrangementer, turneringer, venskabsklubber og hyggelige aftener

Tennisbaner

På Rolf Krakes Vej har vi 6 udendørsbaner med lys samt 2 indendørs hard-court baner.

Online booking af baner

Det er muligt at reservere baner enten i klubben på klubbens nye computer eller online fra din PC, laptop, iPad eller mobil. Det er muligt at reservere flere banetimer pr. dag, 14 dage frem - gratis.

Klubhus

Holstebro Tennis Klub råder over et flot klubhus med gode bade- og klubfaciliteter såsom tilskuerbalkon i tennishallen, fjernsyn og sofa, køkken, gratis afbenyttelse af kaffe etc. Ydermere er udendørsanlægget blevet renoveret i år, hvor der bl.a. er blevet malet, lagt asfalt og fliser samt renoveret.

Turneringer

Holstebro Tennis Klub har pt. 1 veteranturneringshold.
Hver søndag vil der i indendørssæsonen blive afholdt søndagstennis hvor alle medlemmer i alle aldersgrupper kan droppe ind og spille gratis med andre af klubbens medlemmer.

Vintersæson

Vintersæsonen strækker sig fra primo oktober til ultimo april, og vi tilbyder forskellige typer af medlemskaber og mulighed for at spille tennis alle ugens dage på 2 indendørsbaner og adgang til et fuldt faciliteret klubhus. Eftersom vi i vintersæsonen kun råder over 2 indendørsbaner, anbefaler vi, at man - ud over medlemskabet - tilkøber en fast banetid.

Sommersæson

Sommersæsonen strækker sig fra primo maj til ultimo september, og vi tilbyder forskellige typer af medlemskaber og mulighed for at spille tennis og padel alle ugens dage samt adgang til et fuldt faciliteret klubhus.

Referater

Referat 2015